Energetisch werken

  • Energetische massage
  • Urim Code

De Chinese Geneeskunde is erop gericht om de gezondheid in stand te houden. Emoties, gedachten en overtuigingen worden, naast allerlei praktische zaken, als veroorzaker van ziekten gezien. Om de invloed van gedachten en overtuigingen positief te beïnvloeden, kan energie via meridianen (energiebanen) bewogen worden door middel van een massage. Een goede kennis van de meridianen en de acupunctuurpunten is daarbij noodzakelijk.

In onze Energetische Massage ervaar je een gerichte lichaamsmassage vanuit een holistische perspectief. De massage is dusdanig afgestemd zodat alles in het lichaam beter gaat stromen, ook emoties en gedachten, waardoor een genezingsproces bespoedigd wordt.

URIM:

In mijn praktijk maak ik gebruik van de Urim-code stoel. De Urim-Code is een energetische stoel met een sterkwerkende Licht-matrix. Deze Stoel kan je helpen om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen en inzicht te verschaffen in vaak oude belastende patronen op fysiek en ziel niveau. In de rugleuning en de armleuningen bevinden zich getal symbolieken, onzichtbaar weggewerkt en onder je handen liggen 2 kristallen. Samen vormen de getal symbolieken en de kristallen de Licht-Matrix, een elektromagnetisch veld van “Levend Licht” dat verzegeld en geactiveerd is door Monique.

De Urim-code stoel is een product van Monique Timmers en Marcel Jansen. Voor meer informatie over deze stoel kun je hier terecht.

Wat kost het?

Particulier: € 75,- per uur
Bedrijven: € 125,- per uur

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvend telefonisch intake gesprek?

Neem dan contact met mij op.

Doel van de intake:

  • Klikmoment voor ons beiden
  • Verheldering van je vraagstuk
  • Korte toelichting op mijn werkwijze