Mijn eigen kompas

Linda Beerens, aangenaam kennis te maken.
Welke vier kernwoorden typeren mij:
Energiek, gedreven, oplossings- en mensgericht.

Graag ondersteun ik mensen zich meer bewust te maken van wie ze werkelijk zijn en wat ze werkelijk willen. Mensen in het proces brengen van zichzelf ont-moeten (niets meer moeten) en zich weer her-inneren (terug naar hun innerlijk) wie ze zijn. Het vinden van de juiste balans tussen storm en windstil en het zelf ervaren van keuzes hierin.

Partners: Jan Jonk-Bun

Met Jan werk ik met veel plezier samen op het gebied van coaching en MindWalk.

Jan werkt vanuit Nexus Coaching en is een hele fijne collega om samen mee te coachen en groepen te begeleiden.

Ons gezamenlijke project is de VitaTour, een MindWalk & coaching concept in de natuur.

Vanuit welke waarden ga ik te werk

  • Vanuit een holistische visie
  • Met respect voor ieders denken, doen en handelen.
  • Met een positieve intentie
  • Wetend dat er altijd een keuze is
  • Van koers durven afwijken zonder de horizon uit het oog te verliezen
  • Geven van inzicht in eigen handelen, jij bent kapitein van je eigen schip en bepaalt JOUW koers

Werkervaring en opleiding

Na mijn MBO opleiding facilitaire dienstverlening direct lekker aan de bak gegaan als onderwijsassistent. Naast mijn werk direct een doorstart gemaakt om verder te sturen tot docent. Na afronding van mijn opleiding Ortho pedagogiek en het behalen van een onderwijsbevoegdheid 7 jaar voor het MBO onderwijs mogen lesgeven. Van niveau 1 t/m 4. Een bijzonder leervolle ervaring van diversiteit van jongeren.

Tevens 4 jaar mogen lesgeven voor de SW doelgroep, fantastisch, wat een dynamiek heb ik hierin mogen ervaren.

Daarna liep ik zelf tegen een aantal hindernissen aan. Ik had zelf een aantal patronen, aannames en overtuigingen aangeleerd welke mij belemmerden in mijn doorontwikkeling en het behalen van doelen. Vanuit het principe: ‘het verleden kun je analyseren, het heden kun je creëren” ben ik zelf een intensive periode van coaching ingegaan.

De draad daarna weer opgepakt in een andere rol, achtereenvolgens projectcoördinator, loopbaanadviseur en opleidingsadviseur in de sector zorg en welzijn. Na waardevolle kennis en ervaring hierin, heb ik gekozen voor het prachtige beroep van coach.
De opleidingen die ik in de loop der tijd heb afgerond; Pedagogiek, loopbaanadviseur, NLP practitioner en NLP Master, NLP energetisch breinwerk en IEMT. Een mooie schatkist aan mogelijkheden die ik bij diverse vraagstukken kan inzetten.

Wil je meer van mij weten?

Neem gerust contact met mij op.